Kategorie receptů
- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 40
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Solamyl | 10 |
Maliny | 150 |
Cukr průměr | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Salát hlávkový | 100 |
White tea raspberry (Lipton) | 300 |
Vejce celá průměr | 60 |
Petržel - nať | 30 |
Paprika žlutá | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Paprika červená | 50 |
Rýže vařená bílá průměr | 200 |
Kuřecí prsa | 400 |
Dochucovadla:
Sůl, čerstvě mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 5395 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1349 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Dlouhým nožem nařízneme kuřecí prsa na širší / silnější straně a pak osolíme a opepříme. Pro náplň budeme potřebovat směs vařené rýže – divoké rýže s paprikami nakrájenými na kostičky, nadrobno nasekanou petrželkou, vejcem a trochou soli a pepře. Touto směsí naplníme kuřecí prsa. Směs v mase uzavřeme kovovou jehlou a prsa obalíme v bílém čaji s malinovou příchutí; přitom čajové lístky trochu přitiskneme rukama. Nakonec maso osmažíme v rozpáleném olivovém oleji, položíme na pečící papír na pekáč a pečeme 15 – 20 minut při 180
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.